Ovnsstekt kyllingfilet

Ovnsstekt kyllingfilet

Ingredienser

Ovnsstekt kyllingfilet

4 stk kyllingfileter
4 stk poteter
1 stk løk
250 g bønner
10 stk cherrytomater
1 beger kremfløte
salt
olje til steking
pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En superenkel, god og sunn ovnsrett til hele familien!

  1. En superenkel, god og sunn ovnsrett til hele familien! Velg alternativt andre grønnsaker istedenfor bønner.
    En superenkel, god og sunn ovnsrett til hele familien! Velg alternativt andre grønnsaker istedenfor bønner.
  2. Skjær poteter og løk i skiver og kok i vann i ca. 10 min. Skjær kylling i skiver, og fres i olje i ca. 5 min.
    Skjær poteter og løk i skiver og kok i vann i ca. 10 min. Skjær kylling i skiver, og fres i olje i ca. 5 min.
  3. Legg bønnene i en smurt ildfast form og topp med kylling, løk, tomater og poteter. hell over fløte og krydre med salt og pepper.
    Legg bønnene i en smurt ildfast form og topp med kylling, løk, tomater og poteter. hell over fløte og krydre med salt og pepper.
  4. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 15 min, og server.
    Stek i ovnen på 225 °C i ca. 15 min, og server.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!