Pai med kylling og tomater

Pai med kylling og tomater

Ingredienser

3 stk kyllingfileter
30 stk cherrytomater
2 fedd hvitløk
1 pakke ferdig paideig
1 ts tørket oregano
salt
olje til steking
pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En lekker pai med deilig smak av solmodne tomater!

  1. En lekker pai med deilig smak av solmodne tomater! Du kan godt dekke tomatene med din favorittost før de strekes. Server gjerne med salat. Du kan også lage hjemmelaget paideig.
    En lekker pai med deilig smak av solmodne tomater! Du kan godt dekke tomatene med din favorittost før de strekes. Server gjerne med salat. Du kan også lage hjemmelaget paideig.
  2. Ha tomatene i en paiform. Finhakk hvitløk, bland litt olje med oregano, og ha over tomatene. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 10 min.
    Ha tomatene i en paiform. Finhakk hvitløk, bland litt olje med oregano, og ha over tomatene. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 10 min.
  3. Skjær kyllingfiletene i strimler, krydre med salt og pepper og brun dem lett i olje i en stekepanne.
    Skjær kyllingfiletene i strimler, krydre med salt og pepper og brun dem lett i olje i en stekepanne.
  4. Ha kyllingstrimlene over tomatene. Dekk formen med paideigen, stek i ovnen til den er gyllen, ca. 15 min, og server.
    Ha kyllingstrimlene over tomatene. Dekk formen med paideigen, stek i ovnen til den er gyllen, ca. 15 min, og server.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!