Pastasalat med kylling og grønnkål

Pastasalat med kylling og grønnkål
Litt sunnere

Ingredienser

2 stk kyllingfilet
1 pk grønnkål , finstrimlet
1 stk løk , finhakket
2 stk hvitløksfedd , finhakket
3 stk grillede paprika på glass
1,5 dl matfløte
0,5 stk sitron , skallet
400 gr fullkornspasta
frisk basilikum til pynt
parmesan , revet

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Supersunn grønnkål passer utmerket sammen med aromatisk sitrus og saftig kylling. Dette er en pastarett med masse god smak og fylde som hele familien vil elske.

  1. Kok fullkornspasta som anvist på pakken.
    Kok fullkornspasta som anvist på pakken.
  2. Stek kyllingstrimler, finhakket løk og finrevet sitronskall i olivenolje til kyllingen er godt brunet på alle sider.
    Stek kyllingstrimler, finhakket løk og finrevet sitronskall i olivenolje til kyllingen er godt brunet på alle sider.
  3. Tilsett finstrimlet grønnkål, finhakket hvitløk og grillet paprika. La alt frese et par minutter. Det vil se ut som veldig mye grønnkål til å begynne med, men akkurat som med spinat, faller grønnkålen sammen når den blir varmebehandlet. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper.
    Tilsett finstrimlet grønnkål, finhakket hvitløk og grillet paprika. La alt frese et par minutter. Det vil se ut som veldig mye grønnkål til å begynne med, men akkurat som med spinat, faller grønnkålen sammen når den blir varmebehandlet. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper.
  4. Bland inn den nykokte pastaen og dryss godt med finrevet parmesan og basilikum over helt til slutt.
    Bland inn den nykokte pastaen og dryss godt med finrevet parmesan og basilikum over helt til slutt.