Saftig kyllingform med hvitløk og paprika

Saftig kyllingform med hvitløk og paprika

Ingredienser

Saftig kyllingform med kikerter, hvitløk og paprika

4 stk kyllingbryst
1 stk løk, stor
3 fedd hvitløk
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
400 gr kikerter, fra boks
3-4 dl kyllingkraft eller buljong
1 ts paprikapulver
1 ts malt spisskummin
1 ts tørket timian
friske urter til pynt timian eller persille

Vanskelighetsgrad

Middels

En smaksrik og middelhavsinspirert kyllingmiddag med masse sunn, fargerik paprika, hvitløk og kikerter.

  1. Salte og pepre kyllingfiletene og brun dem raskt i en panne. De trenger ikke gjennomstekes ennå. Ta filetene ut og sett til side.
  2. Fres paprika, løk, hvitløk, paprikapulver, spisskumin og tørket timian i den samme pannen et par minutter.
  3. Tilsett kikerter og kyllingkraft og kok ut pannen før det hele has over i en ildfast form.
  4. Legg kyllingbrystene oppå kikertblandingen og stek det hele i ovnen 20 minutter på 200 grader.
  5. Servér med et dryss persille eller frisk timian, potetmos eller ris.
    Servér med et dryss persille eller frisk timian, potetmos eller ris.