Spagetti med kylling- og parmesanboller

Spagetti med kylling- og parmesanboller

Ingredienser

Spagetti med kylling- og parmesanboller

400 g kyllingkjøttdeig
100 g revet parmesan
1 stk egg
1 liten løk
spagetti
500 g pastasaus, ferdig eller egen
olivenolje
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En sikker vinner blant store og små. Kjøttbollene kan lages med kjøttdeig av storfe, svin eller kylling. Server gjerne med grønn salat.

  1. En sikker vinner blant store og små. Kjøttbollene kan lages med kjøttdeig av storfe, svin eller kylling. Server gjerne med grønn salat.
    En sikker vinner blant store og små. Kjøttbollene kan lages med kjøttdeig av storfe, svin eller kylling. Server gjerne med grønn salat.
  2. Finhakk løk og riv parmesan. Rør ut kjøttdeig i en bolle med løk, parmesan, egg, salt og pepper.
    Finhakk løk og riv parmesan. Rør ut kjøttdeig i en bolle med løk, parmesan, egg, salt og pepper.
  3. Rull ut små boller.
    Rull ut små boller.
  4. Stek dem i olje til de er brune og fine..
    Stek dem i olje til de er brune og fine..
  5. Kok spagetti etter anvisning på pakken, varm pastasausen i en kjele og anrett på tallerkener med noen kjøttboller på toppen.
    Kok spagetti etter anvisning på pakken, varm pastasausen i en kjele og anrett på tallerkener med noen kjøttboller på toppen.
  6. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!

Litt sunnere tips

En magrere deig gjør retten litt sunnere uten at det går utover smaken.

Relaterte oppskrifter