Thai kyllingquesadilla med parmesan

Thai kyllingquesadilla med parmesan

Ingredienser

4 stk mais- eller hvetetortillas , ca 20-24 cm i diameter, kjøpt eller hjemmelaget
500 g kyllingfilet , strimlet
1 dl thai glaze , kjøpt eller hjemmelaget, Flying Culinary Circus
2 dl maiskrem , se egen oppskrift
200 g parmesanost
0,5 dl salsa tres chiles , se egen oppskrift

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Tex-Mex med thailandske krydder

  1. Bak tortillas eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne.
    Bak tortillas eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne.
  2. Stek strimlet kylling i matolje i en panne og tilsett thai glaze mot slutten av stekingen.
    Stek strimlet kylling i matolje i en panne og tilsett thai glaze mot slutten av stekingen.
  3. Lag maiskrem og salsa. Smør maiskrem på halve tortillaen, ha kylling over og revet parmesan på toppen.
    Lag maiskrem og salsa. Smør maiskrem på halve tortillaen, ha kylling over og revet parmesan på toppen.
  4. Brett sammen til en halvmåne og press ned. Stek i ovnen på 220 grader i 4–5 min eller i en tørr stekepanne på hver side i 2 min til osten er smeltet. Server gjerne med litt salsa tres chiles som dipp og litt ekstra koriander
    Brett sammen til en halvmåne og press ned. Stek i ovnen på 220 grader i 4–5 min eller i en tørr stekepanne på hver side i 2 min til osten er smeltet. Server gjerne med litt salsa tres chiles som dipp og litt ekstra koriander