Gode grunner for å invitere til fårikållag!

Gode grunner for å invitere til fårikållag!
Fårikålens festdag er siste helgen i september. Her presenterer vi 16 gode grunner til å dra fram fårikålkjelen og invitere til Fårikållag.
  • Inneholder kun 2 ingredienser utenom vann, salt og pepper
  • Inneholder de mest rotnorske råvarene 
  • Gjør vertskapet fri for prestasjonsangst 
  • Er det perfekte valg når du skal ha mange gjester til uformell fest
  • Lager seg selv
  • Alle kan lage den med garantert vellykket resultat
  • Kan serveres rett fra gryta rett på bordet
  • Krever minimalt med tilbehør, bare gode poteter og flatbrød 
  • Er både gjestemat, kosemat, tradisjonsmat, søndagsmiddag og mat for dine beste venner
  • Kan med stor fordel lages i god tid før gjestene kommer, gjerne dagen før
  • Gir minimalt med oppvask
  • Vidt forskjellige drikke passer til: øl, akevitt, vin, surmelk og champagne
  • Har eget politi og politibil som passer på at ingen tuller med oppskriften og tilberedningen
  • Har festivaler flere steder i landet
  • Innehar flere verdensrekorder både i volum og i grytestørrelser
  • Matretten som får størst medieomtale hver høst

Kilde: Artikkelen er hentet fra Fårikålens Venner: http://www.farikal.no/


Les ord og utrykk fra fårenes verden