Lefserull med pinnekjøtt og rødbetsalat

Lefserull med pinnekjøtt og rødbetsalat

Ingredienser

150 g finhakket og renskåret kokt pinnekjøtt
6 ss rødbetsalat
2 ss hakket fersk timian
2 stk potetlefser

Rødbetsalat

250 g rødbeter
1 stk grønt epler
0,5 stk Sjalottløk
0,5 ts karve
2 ss majones
2 ss kremfløte
0,3 ts salt
0,5 ts sukker

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pinnekjøtt er perfekt restemat i julen. Lefserull med pinnekjøtt og rødbetsalat er et spennende eksempel på hva som kan gjøres med det som er til overs.

  1. Pisk kremfløten og bland i majonesen. Finhakk rødbeter, eple og sjalottløk og bland sammen. Smak til med karve, sukker og salt.
  2. Smør potetlefsene med rødbetsalat, legg på finhakket pinnekjøtt og strø over timian. Rull sammen og del lefsene i skrå “kubber”. Denne retten passer også veldig godt til Juletapas eller som forrett.