Baconburger toppet med bacon og løkringer

Baconburger toppet med bacon og løkringer

Ingredienser

2 stk baconburger fra MENY
4 skiver bacon
lønnesirup
1 stk bifftomat , i skiver
cornichons
0,5 stk rødløk , i ringer
friterte løkringer , som tilbehør
2 stk hamburgerbrød

Rask hjemmelaget BBQ-saus

300 g god ketchup
100 g god chilisaus
100 g brunt sukker
0,5 dl sterk kaffe
0,5 ss tabasco

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grillet baconburger toppet med Monterey pepper jack cheese, løkmarmelade, cornichons, MENYs egen ketchup og coleslaw.

  1. Kutt tomater og rødløk i ringer.
  2. Grill burgerne 2-3 minutter på den ene siden, snu dem, legg på cheddar og grill 2-3 minutter på den andre siden eller til den er akkurat gjennomstekt.
  3. Sprøstek bacon og ha littegrann lønnesirup på. Varm hamburgerbrødene raskt på grillen.
  4. Bygg burgeren lagvis i høyden og server med løkringer.
  5. Hjemmelaget BBQ-saus: Alt blandes godt, og settes i kjøleskapet. Sausen er best om den får trekke en dag eller to.