Biffsalat med bacon

Biffsalat med bacon
Litt sunnere

Ingredienser

250 g biffkjøtt strimlet (ytrefilet eller entrecôte)
1 ss smør
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
0,5 stk isbergsalat
8 stk løk , småløk/stjerneløk
100 g bacon
8 stk champignon
3 ss rømme
1 stk bunt frisk gressløk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Den er ikke bare utrolig rask å lage, men biffsalat er også sunt og godt. Denne middagssalaten til to lages på under under 20 minutter.

  1. Skrell løk og kok i lettsaltet vann et par minutter. Rens sopp og skjær i skiver. Varm smør i pannen og stek kjøttet i 2-3 minutter. Salte og pepre. Sprøstek bacon, tilsett sopp og løk. La frese videre litt raskt.
  2. Klipp gressløk og bland inn i rømmen. Vask salaten og la den renne av. Fordel salatblader på tallerkener. Legg opp kjøtt og bacon, løk og sopp.
    Klipp gressløk og bland inn i rømmen. Vask salaten
og la den renne av. Fordel salatblader på tallerkener.
Legg opp kjøtt og bacon, løk og sopp.
  3. Pynt med tomater. Tilsett gjerne mer grønnsaker. Server med ett godt brød.