Bulgogi - Koreansk biff

Bulgogi - Koreansk biff

Ingredienser

800 g ytrefilet eller entrecote kuttes i litt tykke strimler
romanosalat eller pak choy

Marinade

4 ss soyasaus
2 ss brunt sukker
3 ss riseddik
2 ss sesamolje
2 ss hvitløkspure/finhakket kinesisk hvitløk
2 stk stilker vårløk finkuttes
2 ss sesamfrø

Dressing

2 ss olivenolje
1 ts hvitløkspure
1 ts sesamfrø
1 stk vårløk finhakket
tabasco
salt
pepper

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på bulgogi som er tradisjonell Koreansk biff. Godt og spicy grillalternativ!

  1. Marinade: Alt blandes i en bolle til sukkeret er oppløst. Legg kjøttet i marinaden i ca. to timer.
  2. Kjøttet grilles til det har fått en fin farge på alle sider og serveres med romanosalat eller pak choy. Du kan enten pakke kjøttet i det eller ha det ved siden av.
  3. Dressing: Alt blandes sammen og smakes til med tabasco, salt og pepper. Dette kan også gjøres dagen før.