Entrecôte med aubergine og squashform

Entrecôte med aubergine og squashform

Ingredienser

700 g entrecôte av storfe
2 ss olje til pensling
0,5 ts peppermiks
0,5 ts salt
2 stk. aubergine
2 stk. grønn squash
2 ss olje
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
1 ts provencekrydder
125 g fetaost naturell

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lag hele middagen på grillen. Her viser vi en ny måte å lage tilbehør på grillen.

  1. 1. Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem i ½ minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.
  2. 2. Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost. Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.
  3. 3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Oppskrift fra