Jacobs Utvalgte entrecôte med grillet grønnsakssalat

Jacobs Utvalgte entrecôte med grillet grønnsakssalat

Ingredienser

Jacobs Entrecôte
sitronsaft
hakket rosmarin
hvitløk
olivenolje
pinjekjerner
bakt paprika
tomatkjøtt
revet parmesan
1 squash
1 aubergine
1 fenikkel
salt og pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Jacobs Utvalgte entrecôte er biffkjøtt som passer utmerkes sammen med grillet grønnsakssalat. Imponer gjestene dine!

  1. Entrecôte:
  2. Varm opp grillpannen til den er svært varm. Gni inn kjøttet med litt olje før den grilles i tørr panne.
  3. Ikke snu den før den har fått et klart og tydelig grillmønster.
  4. Gjør det samme på andre siden. Når kjøttet er ferdig gni det inn med en blanding
  5. av sitronsaft, hakket rosmarin, knust hvitløk og salt og grovkvernet, sort pepper.
  6. Grillet grønnsakssalat:
  7. Skjær 1 squash, 1 aubeginne og 1 fenikkel i skiver og gni de inn med litt olivenolje.Grill de i en veldig varm grillpanne eller på grillen. Skjær disse grønnsakene i biter og bland pinjekjerner, bakt paprika (pimientos de Lodosa), og tomatkjøtt i terninger. Topp med revet parmesan og gulloljen. Smak med salt og pepper.