Kjøttkakesnadder

Kjøttkakesnadder

Ingredienser

Kjøttkakesnadder

16 stk ferdige kjøttkaker
200 g friske sjampinjonger
1 stk gul løk
1 bunt brokkoli
2 dl fløte
1 stk rød paprika
salt
olje til steking
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Rask favorittrett som er lettvint å lage! Kjøp ferdige kjøttkaker hos MENY eller lag enkelt hjemmelagde. En oppskrift på kjøttkaker som du kan variere etter egne ønsker.

  1. Rask favorittrett som er lettvint å lage!
    Rask favorittrett som er lettvint å lage!
  2. Rens og skjær sopp og grønnsaker i biter. Skjær kjøttkakene i tjukke skiver.
    Rens og skjær sopp og grønnsaker i biter. Skjær kjøttkakene i tjukke skiver.
  3. Stek sopp, løk, paprika og kjøttkakeskiver i olje i en gryte eller stekepanne, ca. 5 min.
    Stek sopp, løk, paprika og kjøttkakeskiver i olje i en gryte eller stekepanne, ca. 5 min.
  4. Ha i brokkoli og fløte, og la småkoke under lokk til brokkolien er mør, ca. 5 min. Smak til med salt og pepper, og server.
    Ha i brokkoli og fløte, og la småkoke under lokk til brokkolien er mør, ca. 5 min. Smak til med salt og pepper, og server.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!