Krydrede kebabspyd i pita

Krydrede kebabspyd i pita

Ingredienser

Krydrede kebabspyd i pita

500 g karbonadedeig- eller kjøttdeig
2 ss indisk currypasta. alt. annet indisk krydder
olje til steking
1 stk agurk
2 stk tomater
Tilsett chili for sterkere smak
0,5 stk sitron. saften av
2 fedd hvitløk
3 dl matyoughurt
4 stk pitabrød
1 neve frisk mynte

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lyst på kebab? Den blir aller best hjemmelaget!

  1. En spennende og krydret rett for hele familien.
    En spennende og krydret rett for hele familien.
  2. Finhakk agurk, tomat og mynte og bland sammen med sitronsaft. Finhakk hvitløk og rør i yoghurten.
    Finhakk agurk, tomat og mynte og bland sammen med sitronsaft. Finhakk hvitløk og rør i yoghurten.
  3. Bland kjøttdeig og karripasta, klem avlange former rundt grillspyd og pensle med olje. Grill eller stek i grillpanne, ca. 3 min. på hver side. Kjøttdeig og krydder kan også stekes i pannen.
    Bland kjøttdeig og karripasta, klem avlange former rundt grillspyd og pensle med olje. Grill eller stek i grillpanne, ca. 3 min. på hver side. Kjøttdeig og krydder kan også stekes i pannen.
  4. Stek pitabrød etter anvisning på pakken. Fyll brødene med grønnsaksblandingen, yoghurt og kebab, og server.
    Stek pitabrød etter anvisning på pakken. Fyll brødene med grønnsaksblandingen, yoghurt og kebab, og server.
  5. God middag!
    God middag!