Marinert biff med grønnsaksspyd

Marinert biff med grønnsaksspyd

Ingredienser

4 stk. biff av ytrefilet storfe marinert
8 stk. sjalottløk
8 stk. cherrytomat , rød
8 stk. cherrytomat, gul
1 stk. grønn squash
2 ss olje
1 ts salt
0,5 ts pepper
8 stk. grillspyd

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du i tillegg en rask og ekstra smakfull middag.

  1. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver.
  2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper.
  3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
  5. Server biff og grønnsakspyd med ris (gjerne fullkornris, villris eller brun ris)

Oppskrift fra

Litt sunnere tips

Server gjerne en brokkolisalat ved siden av.

Relaterte oppskrifter