Tex-Mex pulled beef burger

Tex-Mex pulled beef burger

Ingredienser

Tex-Mex pulled beef burger

450 gr Tulip Pulled Beef 1 pk
4 stk hamburgerbrød
0,5 stk romanosalat

Guacamole

2 stk avokado
1 dl crème fraiche
1 fedd hvitløk
1 ss ferskpresset limesaft
salt

Salsa

1 dl rød paprika, i terninger
1 dl gul paprika, i terninger
1 dl grøn paprika, i terninger
1 stk tomat
1 dl tomatpuré
0,5 stk rødløk
2 ss sesamfrø
1 ss eddik
1 ss sesamolje
1 ts chililflak
1 ts brunt sukker
salt

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Nå har endelig pulled beef kommet! Prøv dette utrolig møre og gode kjøttet som en burger.

  1. Pulled beef lages etter anvisning på pakken. Skyll salatbladene og riv dem i passe biter til hamburgeren. Varm hamburgerbrødene noen minutter på 150 grader i ovnen.
  2. Ta kjøttet ut av avokadoene og mos det sammen med crème fraiche. Smak til med presset hvitløk, limesaft og salt.
  3. Hakk paprika og løk i terninger. Finhakk rødløken. Rør forsiktig sammen alle ingrediensene.
  4. Smør avokadoblandingen på underdelen av hamburgerbrødet. Legg på salat og revet Pulled Beef samt salsa og avslutt med hamburgerbrødtoppen.

Oppskrift fra