Grillet andouille pølse med kremet maisstuing

Grillet andouille pølse med kremet maisstuing

Ingredienser

2 stk maiskolber , gjerne sous vide
2 stk sjalottløk
1 ss smør
2 dl kremfløte
1 ss maizenna
salt
pepper
8 stk Andouille pølser, Jacobs Utvalgte
100 g cheddarost, revet
4 ss tacosalsa
frisk grønn salat
1 ss olivenolje
0,5 ss sitronsaft

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Avansert

Oppskrift på grillet Andouille pølse servert med kremet maisstuing, revet cheddar, salsa og frisk salat. Kremet, mektig, friskt og godt. Her får du alt på en gang – en vinner!

  1. Skjær maiskornene av maiskolben og fres dem sammen med løken i smøret. La frese i 2-3 minutter. Ha i fløten og kok opp. Rør ut maizenna i litt kaldt vann og rør inn i maisblandingen. Bruk litt mer maizenna hvis du vil ha den kremede maisen enda tykkere. Smak til med salt og pepper.
  2. Grill pølsene til de er gyldne og gjennomvarme.
  3. Server de grillede pølsene med kremet mais, revet cheddarost, tacosalsa og grønn salat vendt i olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.