Pizza med chorizoboller og spinat

Pizza med chorizoboller og spinat

Ingredienser

4 stk italienske pizzabunner
8 ss pizzasaus
200 g revet Iberico-ost
4 stk rå chorizopølser
200 g grillet paprika i strimler
2 stk never frisk spinat
4 ss aioli m/persille

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pizza med chorizoboller, spinat, Iberico-ost og aioli med persille. Rå pølser er genialt å lage kjøttboller av, og chorizo gir smaksrike kjøttboller som faller i smak hos de aller fleste.

  1. Fordel pizzasaus og revet ost utover pizzabunnene. Ta ut innmaten av chorizopølsene og form til små boller. Topp pizzaene med chorizobollene og grillet paprika. Stek pizzaene på 220 grader til de er gyllne. Dette tar ca 10 minutter.
  2. Fordel spinat på de nystekte pizzaene. Server pizzaene persilleaioli.