Pizza med Pata Negra skinke

Pizza med Pata Negra skinke

Ingredienser

4 stk italienske pizzabunner
8 ss pizzasaus
200 g revet Valdresost
12 stk skiver Pata Negra skinke
2 stk vårløk i skiver
50 g ruccula
pesto
200 g paprika

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pizza med pata negra, grillet paprika, vårløk, pesto og Bufar fra Valdresost. En klassisk kombinasjon. Ved å steke spekeskinken på pizzaen får du enda mer smak.

  1. Fordel pizzasaus og Valdresost utover pizzabunenen. Topp hver pizza med Pata negra skinke og strimlet paprka. Stek pizzaene på 220 grader til de er gyllne. Dette tar ca 10 minutter.
  2. Fordel vårløk og ruccolasalat på de nystekte pizzaene.
  3. Server pizzaene med pesto og gjerne en av MENYs egne dressinger.