Ferske vårruller med svin

Ferske vårruller med svin
Litt sunnere

Ingredienser

400 gr ytrefilet av svin
0,5 ts peppermiks evt vanlig pepper
1 ts salt
1 ss olje
2 stk gulrot
0,5 stk agurk
8 stk frisk asparges, delt på langs
8 stk salatblad, raddisio rosso
1 s paprika
8 stk rispapir
2 ps hoisin woksaus

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.

  1. Kutt alle grønnsakene og ha klart.
    Kutt alle grønnsakene og ha klart.
  2. Skjær ytrefilet av svin i fingertykke strimler. Stek i flere omganger i en varm stekepanne med olje, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
    Skjær ytrefilet av svin i fingertykke strimler. Stek i flere omganger i en varm stekepanne med olje, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
  3. Ha et rispapir i et fat med lunkent vann i noen sekunder, til det blir mykt. Legg det myke rispapiret over på en fuktet fjel.
    Ha et rispapir i et fat med lunkent vann i noen sekunder, til det blir mykt. Legg det myke rispapiret over på en fuktet fjel.
  4. Legg på kjøtt og grønnsaker.
    Legg på kjøtt og grønnsaker.
  5. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene på rispapiret og rull sammen.
    Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene på rispapiret og rull sammen.
  6. Server vårrullene med woksausen som en dipp.
    Server vårrullene med woksausen som en dipp.

Oppskrift fra