Fylte svinekoteletter med frisk bønnesalat

Fylte svinekoteletter med frisk bønnesalat

Ingredienser

Fylte svinekoteletter med frisk bønnesalat

4 stk svinekoteletter
150 g revet hvitost
2 ss tomatpesto
16 skiver chorizo
1 stk rødløk
2 stilker stangselleri
2 bokser bønner
2 ss eddik
1 neve persille
olje
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Rask og lettvint middagsrett som smaker fantastisk. I denne oppskriften på koteletter kan du variere bønnesalaten med andre urter og grønnsaker.

  1. Rask og lettvint middagsrett som smaker av sommer! Varier bønnesalaten med andre urter og grønnsaker.
    Rask og lettvint middagsrett som smaker av sommer! Varier bønnesalaten med andre urter og grønnsaker.
  2. Bland ost og pesto. Skjær et snitt i kotelettene og fyll med chorizo og osteblandingen (alternativt ferdigfylte fra Meny). Stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side.
    Bland ost og pesto. Skjær et snitt i kotelettene og fyll med chorizo og osteblandingen (alternativt ferdigfylte fra Meny). Stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side.
  3. Hakk rødløk, persille, og selleri, og bland med avrente bønner. Lag dressing av olje og eddik. Smak til med salt og pepper.
    Hakk rødløk, persille, og selleri, og bland med avrente bønner. Lag dressing av olje og eddik. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha dressingen over salaten og server til kotelettene.
    Ha dressingen over salaten og server til kotelettene.
  5. Godt og enkelt!