Grillspyd med spekeskinke og sommerkål

Grillspyd med spekeskinke og sommerkål

Ingredienser

8 stk skiver spekeskinke
1 stk ananas
1 stk grønn squash
1 stk aubergin
8 stk tørkede aprikoser
0,5 stk kål, gjerne sommerkål
100 g trøffelsalami
4 stk grillpinner

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på grillspyd med spekesinke og stekt sommerkål.

  1. Skjær ananas, squash og aubergine i store jevne terninger. Tre squash, aprikos, ananas, tomater, aubergine på pinne, skinken mellom hvert lag.
  2. Grillspydet grilles eller varmes i oven på høy temperatur. Snitt sommerkål og trøffelsalami i fine strimler. Stek kål og salami i panne.
    Grillspydet grilles eller varmes i
oven på høy temperatur.
Snitt sommerkål og trøffelsalami
i fine strimler. Stek kål og salami
i panne.