Helstekt svinefilet surret i bacon med grønnsaksspyd

Helstekt svinefilet surret i bacon med grønnsaksspyd

Ingredienser

Helstekt svinefilet surret i bacon med grønnsakspyd

100 g philadelphiaost med hvitløk og urter
200 g skivet bacon
100 g sopp
1 stk paprika
8 stk sjalottløk
800 g svinefilet. kan brukes både ytre- og indrefilet
1 stk squash
olje til pensling

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Svinefilet er magert og godt, fylt med kremost og surret med bacon blir kjøttet ekstra saftig. Prøv eplebiter på grønnsaksspydene, det er kjempegodt til svinekjøtt.

  1. Svinefilet er magert og godt, fylt med kremost og surret med bacon blir kjøttet ekstra saftig. Prøv gjerne ferdig baconsurret svinefilet fra ferskvaredisken hos MENY. Eplebiter på grønnsaksspydene er også kjempegodt.
    Svinefilet er magert og godt, fylt med kremost og surret med bacon blir kjøttet ekstra saftig. Prøv gjerne ferdig baconsurret svinefilet fra ferskvaredisken hos MENY. Eplebiter på grønnsaksspydene er også kjempegodt.
  2. Skjær et snitt i svinefileten, fyll med philadelphiaost og surr bacon rundt fileten (alternativt ferdigfylte fra MENY).
    Skjær et snitt i svinefileten, fyll med philadelphiaost og surr bacon rundt fileten (alternativt ferdigfylte fra MENY).
  3. Brun svinefileten på alle sider på varm grill, pakk den i aluminiumsfolie og stek i ovn på 225 °C i ca. 20 min.
    Brun svinefileten på alle sider på varm grill, pakk den i aluminiumsfolie og stek i ovn på 225 °C i ca. 20 min.
  4. Del grønnsakene i biter, tre bitene på spyd, pensle med olje, og grill eller stek spydene i ca. 5-10 min. Øs over stekesjyen fra foiliepakken ved servering.
    Del grønnsakene i biter, tre bitene på spyd, pensle med olje, og grill eller stek spydene i ca. 5-10 min. Øs over stekesjyen fra foiliepakken ved servering.
  5. Helstekt svinefilet med bacon og grønnsaksspyd er enkelt og godt!
    Helstekt svinefilet med bacon og grønnsaksspyd er enkelt og godt!