Grillet entrecôte av svin

Grillet entrecôte av svin

Ingredienser

4 skiver entrecôte av svin
1 kg poteter
0,5 sitron
4 kvister timian
0,3 bunt bladpersille
2 fedd hvitløk
1 ss kapers
2 ss sardiner eller ansjos
1 ss sennep
1 ss rødvinseddik
olivenolje. salt og pepper

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grillet entrecôte med råstekte poteter og salsa verde. Smakfull og god mat å servere gjestene.

  1. Pensle entrecôtene med olje og grill eller stek dem i 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper etter at de er ferdigstekt. La kjøttet hvile før servering. Server med en skje salsa verde over og råstekte poteter. Råstekte poteter: Varm stekeovnen til 225 °C. Skrell og del potetene i båter før du legger dem i en ildfastform. Krydre med timian, saften fra 1/2 sitron,1 dl olivenolje, salt og kvernet pepper. Bakes til de har fått en fin farge og er møre. Salsa verde: Kjør bladpersille, hvitløk, kapers, sardiner eller ansjos, sennep, rødvinseddik og 2 dl olivenolje i en hurtigmikser til en grov masse. Smak til med salt og pepper.