Julewok

Julewok

Ingredienser

500 gr vossakorv
2 ss olje til steking
1 stk strimlet kinakål
2 stk epler i båter
1 stk rødløk i båter
0,5 glass jalapeño
1 pose ferdig woksaus

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Vossakorv er en grov pølse med masse smak og som gir mange av oss matglede i disse juletider. I en travel førjulstid passer den også utmerket i en wok som denne. Ferdig på 10 minutter.

  1. Del pølse i fire og deretter i to på langs. Dra av skinnet. Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.
  2. Varm olje i en wokpanne og fres pølsestrimlene raskt til de er pent gylne. Legg dem over på en tallerken. Fres grønnsaker, eple og jalapeño raskt i pannen.
  3. Ha pølsestrimlene tilbake i wokpannen og tilsett saus. La det hele bli gjennomvarmt.
  4. Deilig wok med sprø grønnsaker og en herlig julesmak klar til servering.

Oppskrift fra