Marinert svinefilet med asparges og chèvresalat

Marinert svinefilet med asparges og chèvresalat
Litt sunnere

Ingredienser

Marinert svinefilet med asparges og chèvresalat

800 g marinert svinefilet
1 bunt asparges
0,5 dl vinaigrette
150 g grønn salat
50 g ristede pinjekjerner
olje til pensling
250 g chèvre

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Dette er en oppskrift på indrefilet av svin som forlenger sommeren. Indrefilet av svin kan byttes ut med hvit fisk eller kylling. Smakfullt tilbehør er asparges og chèvresalat.

  1. Dette er en oppskrift på indrefilet av svin som forlenger sommeren. Indrefilet av svin kan byttes ut med hvit fisk eller kylling. Smakfullt tilbehør er asparges og chèvresalat.
    Dette er en oppskrift på indrefilet av svin som forlenger sommeren. Indrefilet av svin kan byttes ut med hvit fisk eller kylling. Smakfullt tilbehør er asparges og chèvresalat.
  2. Grill svinefileten i ca. 15 min. Vend kjøttet ofte. Fileten kan også brunes i stekepanne og etterstekes i ovn på 225 °C i ca. 15 min.
    Grill svinefileten i ca. 15 min. Vend kjøttet ofte. Fileten kan også brunes i stekepanne og etterstekes i ovn på 225 °C i ca. 15 min.
  3. Pensle asparges med olje og grill, eller stek i olje i stekepanne, i ca. 3 min.
    Pensle asparges med olje og grill, eller stek i olje i stekepanne, i ca. 3 min.
  4. Vask og riv salat i biter, del og ha i chèvre, bland inn vinaigrette, dryss over pinjekjerner og server.
    Vask og riv salat i biter, del og ha i chèvre, bland inn vinaigrette, dryss over pinjekjerner og server.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!