Memphis style spareribs

Memphis style spareribs

Ingredienser

2 kg forkokte spareribs
2 dl god BBQ saus
2 stk sous vide maiskolber
4 stk plommetomater
2 stk grillede paprika
2 stk vårløk , finhakket
salt
pepper
500 g søtpotet fries
2 dl MENY Anbefaler coleslaw

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Glaserte spareribs servert med bbq saus, bakte fylte tomater, coleslaw og fritert søtpotet. Saftig, mørt og full av smak. Legg bort bestikket og gå løs med hendene.

  1. Pensle spareribsen med bbq saus og grill dem i ca 15 minutter til de er gyldne og gjennomvarme.
  2. Grill maiskolbene på direkte varme til de er gyldne rundt hele. Skrap av frøene og bland med finhakket grillet paprika og vårløk. Del tomatene i to og skrap ut innmaten. Fyll tomatene med maisblandingen. Grill tomatene på indirekte varme i ca 10 minutter til de begynner å bli myke.
  3. Friter søtpotet friesen (eller stek i ovnen) til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.
  4. Server grillet spareribs med de fylte tomatene, søtpotetfries og coleslaw.