Pølse i pita

Pølse i pita

Ingredienser

Pølse i pita

4 stk pølser
0,5 stk rødløk
1 stk glass grillet paprika/el. fersk
4 stk pitabrød
1 glass tacosaus
1 beger rømme
olje til steking
1 stk agurk eller litt salat

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Raskt å lage og deilig turmat! Velg pølser etter egen smak.

  1. Raskt å lage og deilig turmat! Velg pølser etter egen smak.
    Raskt å lage og deilig turmat! Velg pølser etter egen smak.
  2. Skjær pølsene i fire på langs.
    Skjær pølsene i fire på langs.
  3. Stek pølsene i olje så de krøller seg og skjær løk og paprika i tynne skiver og agurk i stenger.
    Stek pølsene i olje så de krøller seg og skjær løk og paprika i tynne skiver og agurk i stenger.
  4. Stek pitabrød etter anvisning på pakken og fyll dem med tacosaus, rømme, pølser og grønnsaker.
    Stek pitabrød etter anvisning på pakken og fyll dem med tacosaus, rømme, pølser og grønnsaker.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!

Litt sunnere tips

Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere! Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.

Relaterte oppskrifter