Pølseform med grønnsaker og pesto

Pølseform med grønnsaker og pesto

Ingredienser

Pølseform med grønnsaker og pesto

8 stk wienerpølser
0,5 stk rød paprika
1 stk liten løk
150 g cheddar
5 stk egg
1 ss pesto, gjerne rød
1 boks maiskorn, liten boks
olje til steking
3 dl fløte

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En populær og lettvint familierett! Den beste oppskriften på pølseform med grønnsaker og pesto, syns vi. Server gjerne en brokkolisalat ved siden av.

  1. En populær og lettvint familierett! Varier gjerne cheddar med annen ost.
    En populær og lettvint familierett! Varier gjerne cheddar med annen ost.
  2. Rens og skjær grønnsakene i terninger. Riv ost og skjær pølsene i biter.
    Rens og skjær grønnsakene i terninger. Riv ost og skjær pølsene i biter.
  3. Visp sammen fløte, egg og pesto, vend inn pølsebitene, godt avrent mais, grønnsaker og ost.
    Visp sammen fløte, egg og pesto, vend inn pølsebitene, godt avrent mais, grønnsaker og ost.
  4. Smør en vid ildfast form, fordel blandingen i formen og stek i ovnen på 220 C i ca. 25 min. til den er gyllen og fast. Dekk med aluminiumsfolie mot slutten av steketiden om retten blir for mørk.
    Smør en vid ildfast form, fordel blandingen i formen og stek i ovnen på 220 C i ca. 25 min. til den er gyllen og fast. Dekk med aluminiumsfolie mot slutten av steketiden om retten blir for mørk.
  5. Godt og enkelt!

Litt sunnere tips

Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere! Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.

Relaterte oppskrifter