Ribbepizza

Ribbepizza

Ingredienser

300 gr ribbe , ferdig stekt
8 ss crème fraîche
40 gr ruccola , grovhakket
0,5 ts salt
0,3 ts pepper
4 stk pizzatortilla , eller tortillas
20 stk cherrytomat , delt i to

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Ribbepizza smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å få spist opp ribberestene på. Om ikke du har rester, men er sugen på ribbepizza allikevel, kjøp ribba ferdigstekt i butikken.

  1. Forvarm stekeovn til 200 grader.
  2. Fjern svor og bein på ribbe, og skjær den i tynne skiver.
  3. Bland créme fraîche og ruccula sammen til en saus. Smak til med salt og pepper.
  4. Legg pizzatortilla på et bakepapirkledd stekebrett, fordel sausen på tortillaene. Legg på skiver av ribbe og cherrytomat.
  5. Stek midt i stekeovn i ca. 5 minutter.
  6. Server gjerne ribbepizza toppet med litt ruccula og grovkvernet pepper.

Oppskrift fra