Salat med chèvre og spekeskinke

Salat med chèvre og spekeskinke
Litt sunnere

Ingredienser

Salat

65 g rucola
200 g tomater
0,5 stk rødløk
100 g spekeskinke
4 ss pinjekjerner
150 g chèvre , helst den med "skorpe" rundt

Dressing

3 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
litt dijonsennep
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lun chèvre løfter salaten til et nytt nivå. Bruk gjerne ulike typer salat.

  1. Del osten i 1-2 cm høye skiver. Stek osten til den blir gyllen på den ene siden, da snur du den rundt og steker litt på den andre siden. La osten hvile mens du kutter opp tomater og rødløk og blander sammen med ruccola salat.
  2. Rist pinekjernene og klipp skinken opp i passe store biter. Fordel skinke og pinjekjerner over salaten, og legg et stykke chevre på hver tallerken. Server dressingen ved siden av, eller bland litt i salaten før den legges på tallerken.
  3. For næringsinnhold, se www.lhl.no.

Oppskrift fra