Lun salat med skinke og rømmedressing

Lun salat med skinke og rømmedressing

Ingredienser

4 dl rømme
3 stk vårløk
salt
pepper
300 g poteter
100 g ssparges
olivenolje
120 g Santa-Kristina skinke , eller annen god spekeskinke
balsamico eddik
flatbrød

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på salat med skinke og rømmedressing. Passer utmerket som fingermat og til tapas. Øker du mengden av ingredienser, er den ypperlig som lunsj.

  1. Pisk rømmen stiv. Tilsett hakket vårløk og smak til med salt og pepper.
  2. Kok poteter til de blir myke. Skrell aspargesen og legg i den kokende potetgryten de siste tre minuttene. Hell av vannet og bland grønnsakene med olivenolje, balsamicoeddik og maldonsalt.
  3. Server dem lune sammen med rømmedressingen, skinke og flatbrød.