Skinkebiff og grønnsaker i form

Skinkebiff og grønnsaker i form

Ingredienser

800 g skinkebiff
1 ss olje til steking
1 ts salt
0,5 ts pepper
1 stk. fennikel liten
6 stk. frisk sjampinjong
2 stk. vårløk
1 stk. rød paprika
3 ts tørket timian
2 dl matfløte
1 stk. grønn squash liten
2 dl hvitost revet

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Ikke bare er skinkebiff lekkert kjøtt, men det er også magert, rimelig og svinaktig godt.

  1. Sett stekeovnen på 200°C. Varm olje i en stekepanne og brun kjøttet raskt på begge sider. Dryss over salt og pepper og legg kjøttet til side.
  2. Rens og vask grønnsakene og skjær fennikel i skiver på langs. Sjampinjong skjæres i båter, vårløk i ringer og paprika i strimler.
  3. Fres grønnsakene raskt i pannen før de legges over i en ildfast form. Dryss over timian og hell over fløte. Legg kjøttet over. Skjær squash i skiver og legg øverst. Dryss over ost og gratiner retten i stekeovnen i ca. 20 minutter.
  4. Server med pasta eller ris.

Oppskrift fra