Sommerkoteletter med fersken og chili

Sommerkoteletter med fersken og chili

Ingredienser

4 stk sommerkoteletter eller nakkekoteletter, lammekoteletter, svinekoteletter
pepper
1 ss smør
4 porsjoner ris

Ferskensaus

2 stk fersken, i båter
0,5 stk chili rød, finhakket
2 ss bladpersille, finhakket
2 dl eplejuice

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

En frisk og deilig oppskrift på sommerkoteletter ferskensaus og ris. Svin-, nakke- og lammekoteletter kan også brukes.

  1. Krydre kotelettene med pepper og brun dem på begge sider i smør.
  2. Ha fersken, chili og bladpersille i panna og la frese i et par minutter. Ha i eplejuicen og la koke til sausen begynner å tykne. Dette tar ca 10 minutter. Du kan også jevne med litt maizenna hvis du vil at sausen skal tykne før ferskenene skal koke istykker.
  3. Server kotelettene og ferskensausen med nykokt ris. Pynt gjerne med persille og grovhakkede hasselnøtter like før servering.
    Server kotelettene og ferskensausen med nykokt ris. Pynt gjerne med persille og grovhakkede hasselnøtter like før servering.
  4. Velbekomme!