Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Ingredienser

4 stk. sommerkoteletter
2 ss olje
0,5 ts salt
0,5 ts sitronpepper
1,5 dl langkornet middagsris
2 stk. vårløk
1 stk. rød paprika
0,5 stk. mango
0,5 stk. papaya

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Sommerlig og frisk middagsrett med frukt fra sydligere strøk.

  1. Kok risen etter anvisning på pakken. Avkjøl.
  2. Finhakk vårløk, paprika, mango og papaya. Bland det forsiktig inn i risen.
  3. Pensle kotelettene med olje og krydre dem med salt og pepper. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.
  4. Serveres med salsa eller chutney.

Oppskrift fra

Litt sunnere tips

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter