Svinekoteletter med lun fransk potetsalat

Svinekoteletter med lun fransk potetsalat

Ingredienser

Svinekoteletter med lun fransk potetsalat

4 stk svinekoteletter
800 g små poteter
1 stilk stangselleri
1 fedd hvitløk
2 ss hakket fersk dill
1 ss sennep
2 ss eddik
2 stk sjalottløk
salt
olje
pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En god og enkel middag. Varier vinaigretten med urter og krydder, bytt sennep med crème fraîche eller bruk ferdigkjøpt. Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten, den er like god kald.

  1. En god og enkel middag. Varier vinaigretten med urter og krydder, bytt sennep med crème fraîche eller bruk ferdigkjøpt. Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten, den er like god kald.
    En god og enkel middag. Varier vinaigretten med urter og krydder, bytt sennep med crème fraîche eller bruk ferdigkjøpt. Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten, den er like god kald.
  2. Kok poteter møre i vann.
    Kok poteter møre i vann.
  3. Bland dressingen.
    Bland dressingen.
  4. Del potetene i biter, hvis de har tynt skall trenger de ikke å skrelles. Hakk selleri, løk, hvitløk og dill, og bland med potetene. Vend inn dressingen mens potetene er varme.
    Del potetene i biter, hvis de har tynt skall trenger de ikke å skrelles. Hakk selleri, løk, hvitløk og dill, og bland med potetene. Vend inn dressingen mens potetene er varme.
  5. Krydre kotelettene med salt og pepper. Grill eller stek dem i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side. Server med potetsalat.
    Krydre kotelettene med salt og pepper. Grill eller stek dem i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side. Server med potetsalat.
  6. Godt og enkelt!