Svinetaco med hoisin, ananas og urtesalat

Svinetaco med hoisin, ananas og urtesalat

Ingredienser

Asian BarbieKu saus

0,4 dl hoisin saus
0,8 dl lys sirup
0,8 dl soyasaus
litt tørkede chiliflak

12 stk sesamtortilla evt vanlige tortillas
450 gr strimlet svin eller 3 stk nakkekoteletter
0,5 stk ananas
2 stk stangselleri
0,5 stk agurk
masse friske urter som basilikum, koriander, mynte...

Vanskelighetsgrad

Middels

Oppskrift på frisk asiatisk-inspirert taco med strimlet svinekjøtt,

  1. Lag sausen først. Bland alt i en kjele og varm opp til kokepunktet. Avkjøl.
    Lag sausen først. Bland alt i en kjele og varm opp til kokepunktet. Avkjøl.
  2. Bak små tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie. Se egen oppskrift for dette.
    Bak små tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie. Se egen oppskrift for dette.
  3. Stek kjøttet ferdig i stekepannen i litt matolje og ha i sausen mot slutten av stekingen.
    Stek kjøttet ferdig i stekepannen i litt matolje og ha i sausen mot slutten av stekingen.
  4. Kutt grønnsakene i staver og plukk salat av friske urter. Ha kjøttet i bunnen av lefsene med grønnsakene over og urtene på toppen.
    Kutt grønnsakene i staver og plukk salat av friske urter. Ha kjøttet i bunnen av lefsene med grønnsakene over og urtene på toppen.
  5. Server gjerne med ekstra saus som dipp.
    Server gjerne med ekstra saus som dipp.