Tex-mex chili dogs

Tex-mex chili dogs

Ingredienser

Tex-mex chili dogs

8 stk grillpølser
2 pk cherrytomater
400 g kjøttdeig
1 stk løk
2 fedd hvitløk
1 stk chili
olje til steking
1 pose burritokrydder
vann
100 g cheddar
8 store pølsebrød

Vanskelighetsgrad

Lett

Advarsel: En pølserett man kan få dilla på! En deilig oppskrift på grillpølser i brød med tex mex vri.

  1. Ha gjerne røde eller brune bønner i chili- og kjøttdeigblandingen.
    Ha gjerne røde eller brune bønner i chili- og kjøttdeigblandingen.
  2. Hakk tomater og løk, finhakk hvitløk og chili. Brun løk og kjøtteig i olje i en stekepanne. Bland i chili og hvitløk, tomater og burritokrydder. Tilsett vann og la koke i ca. 10 min.
    Hakk tomater og løk, finhakk hvitløk og chili. Brun løk og kjøtteig i olje i en stekepanne. Bland i chili og hvitløk, tomater og burritokrydder. Tilsett vann og la koke i ca. 10 min.
  3. Riv osten. Grill eller stek pølsene på sterk varme, ca. 8 min.
    Riv osten. Grill eller stek pølsene på sterk varme, ca. 8 min.
  4. Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen på 200 °C. Ha pølsene i brød, topp med chili- og kjøttdeigblandingen, dryss over revet ost og server.
    Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen på 200 °C. Ha pølsene i brød, topp med chili- og kjøttdeigblandingen, dryss over revet ost og server.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!

Litt sunnere tips

Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere! Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.

Relaterte oppskrifter