Wraps med pølse og kålsalat

Wraps med pølse og kålsalat

Ingredienser

Pølsewrap med kålsalat

8 stk grillpølser
1 stk nykål
1 stk paprika
1 stk rød chili
varier med pølser etter smak
2 ts sukker
salt og pepper
8 stk tortillas
2 dl rømme

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pølsewraps er like godt til lunsj, som til middag! Hjemmelaget wraps med grillpølser er en rask rett som lett blir en barnefavoritt.

  1. Det er enkelt å lage kålsalat. Rens og finsnitt kål, paprika og chili. Bland dette sammen med rømme og sukker, og smak til med salt og pepper.
  2. Grill eller stek pølsene på sterk varme, ca. 8 min. Del de i passe store biter.
  3. Varm tortillas i folie på grillen eller i ovnen på 200C. Server pølsene i tortillas med kålsalat.

Litt sunnere tips

Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere! Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.

Relaterte oppskrifter