Queso de Cabra rosmarin Chevré

Queso de Cabra rosmarin

Queso de Cabra rosmarin blir produsert i Spania og er laget på geitemelk. Krydderurten rosmarin vokser vilt i Spania - nær Middelhavet.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Oppskrifter Chevré

Litt om Queso de Cabra rosmarin

Beskrivelse

Osten har fast konsistens som kan skjæres med kniv eller høvles. Ostemassen er tett og gulhvit uten noen særlig hullsetting. Geitemelken gir en distinkt, men likevel mild aroma. Det er rikelig med rosmarin på utsiden av osten, noe som gir et spennende og tydelig preg.

Næringsinnhold

Energi (KCal)

385 KCal

Energi (KJ)

1610 KJ

Fett

32,9 g

Mettet fett

23,7 g

Karbohydrater

0,86 g

Sukkerarter

0,75 g

Kostfiber

0 g

Proteiner

21,4 g

Salt

1,53 g

 

Ingredienser:
Pasteurisert geitemelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, lysozym (fra egg), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509. På skorpe: konserveringsmiddel: natamycin E235, rosmarin.

Anvendelse/bruksområde

Queso de Cabra med rosmarin brukes sammen med tapas, i salater og til coctail som snacks hvor man skjærer opp osten i biter. Den kan også spises som den er sammen med godt brød.

Fangst

Ingredienser:
Pasteurisert geitemelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, lysozym (fra egg), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509. På skorpe: konserveringsmiddel: natamycin E235, rosmarin.

Slik gjør du

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.