Brebirousse D'Argental Kittmodnet ost

Brebirousse D'Argental

Brebirousse D'Argental er en ost som er laget på pasteurisert fåremelk. Osten blir produsert i området vest for Lyon, i Frankrike. Da dette er en ost som er ustabilisert, har den en kjerne og modnes fra ytterkant og inn mot midten/kjernen. Den har en fett prosent på min. 50 %.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Oppskrifter Kittmodnet ost

Litt om Brebirousse D'Argental

Beskrivelse

Brebirousse D'Argental er en 100 % fåremelks ost. Formen er firkantet. Ostemassen er hvit med en vasket skorpe (rødkittkultur). I romtemperatur blir osten bløt. Den har en krydret aroma. Osten blir skarpere ved lagring/modning.

Næringsinnhold

Energi (KCal)

301 KCal

Energi (KJ)

1248 KJ

Fett

25 g

Mettet fett

18,9 g

Karbohydrater

1 g

Sukkerarter

0,1 g

Kostfiber

0 g

Proteiner

18 g

Salt

1,5 g

Anvendelse/bruksområde

Brebirousse D'Argental passer yppelig til osteanretninger/fat, snitter o.l. Fin til dessert som en avslutning på et måltid. Osten bør tempereres for at smaken skal komme til sin rett. Anbefales servert med en mild kjeks (ikke salt) eller loff.

Slik gjør du

Andre råvarer av Kittmodnet ost

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.