Ostefat med milde oster

Ostefat med milde oster

Ingredienser

150 gr Tolko pepper
150 gr Roche baron
150 gr Le Reoule
150 gr Brie de paris
150 gr Grottelagret Gruyere

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Dette er et ostefat for deg som er ny som ostesmaker, eller som er glad i litt mildere oster.

  1. Tips til tilbehør: •Godt brød - grovt, fint, nøttebrød •Nøytrale kjeks eller knekkebrød •Pepperkaker til blåmuggost •Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt •Nøtter - både salt og ristede nøtter •Honning - passer til de fleste sorter ost •Marinerte frukter, marmelader og chutney
    Tips til tilbehør: 
•Godt brød - grovt, fint, nøttebrød
•Nøytrale kjeks eller knekkebrød
•Pepperkaker til blåmuggost
•Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt
•Nøtter - både salt og ristede nøtter
•Honning - passer til de fleste sorter ost
•Marinerte frukter, marmelader og chutney

Oppskrift fra

Tips

Husk at smaken på osten kommer best til sin rett om den får lov til å bli temperert før servering.

Relaterte oppskrifter