Ostefat med modne oster

Ostefat med modne oster

Ingredienser

150 gr St. Albray
150 gr St. Agur
150 gr Firkantbrie fra Ostegården
150 gr Maxi Bocage Camembert
150 gr Manchego ost
150 gr Chevre sot

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Dette er et ostefat for deg som har smakt deg gjennom de mest kjente ostene og er litt viderekommen på ost.

  1. Tips til tilbehør: •Godt brød - grovt, fint, nøttebrød •Nøytrale kjeks eller knekkebrød •Pepperkaker til blåmuggost •Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt •Nøtter - både salt og ristede nøtter •Honning - passer til de fleste sorter ost •Marinerte frukter, marmelader og chutney
    Tips til tilbehør: 
•Godt brød - grovt, fint, nøttebrød
•Nøytrale kjeks eller knekkebrød
•Pepperkaker til blåmuggost
•Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt
•Nøtter - både salt og ristede nøtter
•Honning - passer til de fleste sorter ost
•Marinerte frukter, marmelader og chutney

Oppskrift fra

Tips

Husk at smaken på osten kommer best til sin rett om den får lov til å bli temperert før servering.

Relaterte oppskrifter