Ostefat med sinte oster

Ostefat med sinte oster

Ingredienser

Ostefat med sinte oster

150 gr Chevre Haukeli
150 gr Jarlsberg xo
150 gr Roquefort pappilon
150 gr Taleggio
150 gr Langres
150 gr Brie de Maux
150 gr Iberico 6 mnd

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Dette er oster for deg som liker å utfordres på smak og som vil prøve noe nytt.

  1. Tips til tilbehør: •Godt brød - grovt, fint, nøttebrød •Nøytrale kjeks eller knekkebrød •Pepperkaker til blåmuggost •Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt •Nøtter - både salt og ristede nøtter •Honning - passer til de fleste sorter ost •Marinerte frukter, marmelader og chutney
    Tips til tilbehør: 
•Godt brød - grovt, fint, nøttebrød
•Nøytrale kjeks eller knekkebrød
•Pepperkaker til blåmuggost
•Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt
•Nøtter - både salt og ristede nøtter
•Honning - passer til de fleste sorter ost
•Marinerte frukter, marmelader og chutney

Oppskrift fra

Tips

Husk at smaken på osten kommer best til sin rett om den får lov til å bli temperert før servering.

Relaterte oppskrifter