Tex-mex-ostesmørbrød med Ridder®, tacokjøttdeig, tomatsalsa og avokado

Tex-mex-ostesmørbrød med Ridder®, tacokjøttdeig, tomatsalsa og avokado

Ingredienser

2 skiver landbrød
4 tykke skiver Ridder®
1 ss tomatsalsa
4 ss tacokjøtt (stekt kjøttdeig med tacokrydder)
1 ss koriander frisk
1 ss mais hermetisert
0,5 avokado skivet
6 skiver jalapenos
TINE Meierismør

Vanskelighetsgrad

Lett

Et skikkelig digg smørbrød med tacokjøtt og Ridder®. Perfekt med gårsdagens tacorester.

  1. Stek kjøttdeig med tacokrydder.
    Stek kjøttdeig med tacokrydder.
  2. Legg ost på den ene brødskiven og smør på tomatsalsa. Vend koriander og mais inn i tacokjøttdeigen og legg på den andre brødskiven. Topp med avokado og jalapenos. Legg den andre skiven på toppen med salsasiden ned, klem lett sammen.
    Legg ost på den ene brødskiven og smør på tomatsalsa. Vend
koriander og mais inn i tacokjøttdeigen og legg på den andre
brødskiven. Topp med avokado og jalapenos. Legg den andre skiven på toppen med salsasiden ned, klem lett sammen.
  3. Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet. Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.
    Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på
middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten
er smeltet.
Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du
har det.