Creme Chérie Smeltost

Creme Chérie

Crème Chérie kirsebær er en mild smelteost, som smaker en anelse kirsebær.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Oppskrifter Smeltost

Litt om Creme Chérie

Beskrivelse

Crème Chérie kirsebær er en smelteost med tett masse og ingen hull. Crème Chérie kirsebær har lang holdbarhet. Crème Chérie er halvfast og må skjæres med kniv. Smaken er mild med en anelse av kirsebær. 

Næringsinnhold

Ingredienser: Hvitost, vann, smørolje, smeltesalt (E 452, E 450), surhetsregulerende middel (E 330), gelatin og aroma.

Energi 1385 kJ (331 kcal), protein 14 g, karbohydrat 0 g, fett 31 g.

Anvendelse/bruksområde

Crème Chérie egner seg ypperlig som turmat da den ikke trenger kjøling. Passer også meget godt på det enkle ostefatet, som dessert, snacks og til snitter og kanapéer. 

Oppbevaring

Creme Chérie bør oppbevares kjølig.

Tilberedning

Godt tilbehør er friske bær og godt brød.  

Riesling, Sauvignon Blanc, Chablis eller annen Chardonnay er hvite viner som egner seg utmerket. Av de røde passer Pinot Noir, Gamay og Merlot ypperlig.

Slik gjør du

Andre råvarer av Smeltost

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.