Middagstips til fotball-VM

Fotball-VM er endelig i gang! Skal du følge med ditt favorittlag? Her er våre beste tips til rask og god middag, spennende snacks og digg kosemat til den store fotballfesten.

Når fotball blir viktigst

Når det er fotball-VM, blir det viktigere enn mat for mange. Man vil heller se på kamp enn å stå ved grytene. Men man må spise, og da er de ferdige Heat&Eat middagene perfekt.

Spennende smaker fra hele verden - velg mellom hele 30 ulike middager! Se hele utvalget av ferdige middager her:

Fingermat for mange 

Kyllingvinger, buffalo wings eller kyllingklubber... kjært barn har mange navn, men uansett hva du kaller dem kommer du ikke unna at dette er perfekt fingermat. For å gjøre kyllingvingene ekstra gode, anbefaler vi å toppe dem med sauser fra Sticky Fingers. Kyllingvinger får du både rå, grillet og ferdig i Take-Away-disken. 

Lag enkelt selv!

Ikke gå glipp av kampens avgjørende øyeblikk – få varene levert på døren med MENY Nettbutikk!

Lett og godt!

Du kommer langt med en god salat. I salatbaren finner du hver dag friske, ferdigkuttede grønnsaker og ulike dressinger. Set sammen dine favoritter, og topp salaten med skinke eller kylling og ta med deg en nystekt baguette.

Lasagne på 5 minutter

Lasagnen fra MENY løser tidsklemmen mellom jobb og kampstart, og gir deg en god middag på under 5 minutter. Ta med deg en stor eller liten form hjem, og varm den opp i mikroen eller ovnenrett før kampstart.

Pizza med spennende topping 

Pizza er perfekt perfekt fotballmat – særlig hvis man skal ha venner på besøk. Pizzaene du får hos MENY er bakt på surdeig, hver pizza formes for hånd, og alt er laget fra bunnen av. Du finner den i Heat&Eat-disken, og du kan bestille den via nettbutikken vår rett fra sofaen og få den levert hjem!

Bangers & Mash er en saftig og grov pølse, servert med potetmos og en ølsaus av Bayer øl fra Aass Bryggeri. Tradisjonell engelsk pubmat, som passer perfekt når det er fotballfest! Gå innom MENY på veien og ta med hjem, eller klikk retten hjem fra sofaen via nettbutikken vår.

Snacks til fotballkampen

Snacks og søtsaker må man naturlig nok ha, både av det søte og salte slaget. Kjøp nystekte bakervarer, ferske kaker, eller velg i det store utvalget av chips - se alle variantene her!

Hva med å prøve en av disse oppskriftene?

Vil du slå ekstra på stortromma og imponere vennegjengen? Hva med å servere en fotballkake til kampen? Oppskriften på sjokoladekake i fotballdrakt finner du her

Sjokoladekake forkledd som en fotballbane er like stas i barnebursdager som under fotballfester. Enkelt og veldig godt! Sjokoladekake forkledd som en fotballbane er like stas i barnebursdager som under fotballfester. Enkelt og veldig godt!

Har du husket drikke til maten?