Norges beste bleie- og barnemat-deal

Norges beste bleie- og barnemat-deal

Til glede for barnefamilier og småbarnsforeldre har MENY fast knallkjøp, ja kanskje Norges beste prisdeal på et stort utvalg barnemat og bleier.

Midt i blinken for småbarnsforeldre

Vi i MENY er stolte av vårt nye samarbeid med Johannes Thingnes Bø, den lynraske og treffsikre skiskytteren, som skjøt seg til gull både i VM og OL.

Nå er han også blitt glad pappa til vesle Gustav. Sammen med Johannes gir vi deg Norges mest sannsynlig beste barnemat– og bleiedeal, midt i blinken for alle dere småbarnsforeldre.

Johannes fortalte selv i et TV-intervju at han hadde bommet og kjøpt feil bleier til sønnen. Det er mye å tenke på med en liten krabat, men en ting han ikke må bruke tid på, er hvor han får mest kvalitetsbleier og barnemat for pengene. Det trenger ikke du å tenke på heller. 

For er bleier og barnemat viktig for Johannes, er det viktig for oss. 

Bleier

Visste du at i løpet av en bleieperiode bruker et barn i snitt omkring 6000 bleier? Da er det fint å vite at hos MENY kan du plukke og mikse bleier fra Libero & Pampers, fra str 3, til Fast Knallkjøpspris 89,00. 

Barnemat

Ferdiglagde måltider til barn kan være en grei løsning på travle dager for småbarnsforelde, enten det brukes som mellommåltid eller middag. 

 Hos MENY kan du velge 3 produkter fra et stort utvalg barnegrøt og barnematglass fra Nestlé, Semper og Hipp og betale kun for 2. 

Plukk & miks 3 favoritter, og få 33% rabatt på alle tre.