Lag verdens beste burger

Få matretter er vel så erkeamerikanske som hamburgeren, men den store, litt flate kjøttkaken mellom to brød kom faktisk til USA med tyske innvandrere på 1850-tallet. En hamburger er obligatorisk på grillen i sommer, og med få grep kan du enkelt løfte en tradisjonell burger til å bli en helt ny smaksopplevelse.

Verdens beste hamburger er ikke vanskelig å lage, hemmeligheten ligger i å bruke de gode råvarene og litt ekstra deilig tilbehør. Kunsten er å finne en balanse av smaker, og treffe den perfekte miksen av salt, søtt og syrlig. Gå for en variant med sprø bacon, coleslaw og aioli, akkompagnert av en saftig burger og hjemmelaget burgerbrød. Ekstra tilbehør som sylteagurk, cheddarost og løkringer setter prikken over i-en.

Prøv Johnny's sweet southern pulled pork burger

Ønsker du å spare tid kan du kjøpe ferdige hamburgere i ferskvaredisken hos MENY. Vil du virkelig imponere kan du ta skrittet videre og lage dine egne sauser og hamburgerbrødet fra bunnen av. Her kan du finne oppskrift på hjemmelaget aioli og BBQ-saus. Ønsker du en enklere løsning har MENY stort utvalg av fine og grove hamburgerbrød. Focaccia er også et godt alternativ. 

Prøv Hamburger i Foccacia med grillet løk og aioli

Har du ikke tid til å lage sauser og tilbehør fra bunnen av så har Meny et stort utvalg sauser, glazer og dressinger med restaurantkvalitet, som gjør det enda lettere for deg å få topp resultat på middagen. Hva er en glaze? Klikk her. 

Prøv Big Papa burger med ost og bacon